Η εταιρεία μας

Η Κουτσουβάνος δραστηριοποιείται στο χώρο των τσιμέντινων διακοσμήσεων από το 1980.Η πολύχρονη πείρα μας, η άριστη ποιότητα και αντοχή των προϊόντων μας εγγυάται ένα σίγουρο αποτέλεσμα.

Σε εμάς θα βρείτε μοναδικές δημιουργίες όπως κολωνάκια, είδη κήπου, ζαρντινιέρες και γλάστρες. Επίσης θα βρείτε συντριβάνια κατασκευής μας σε μεγάλη ποικιλία, αλλά και συντριβάνια εισαγωγής και πολλά ακόμα αντικείμενα από λευκό τσιμέντο κατάλληλα για διακόσμηση κτηρίων, κατοικιών και εξωτερικών χώρων. Η πλούσια γκάμα μας και το άριστο φινίρισμα καθώς και τα χρώματα που δουλεύονται στα αντικείμενα, προσφέρουν στο χώρο σας ένα όμορφο και κομψό αποτέλεσμα.

Με ευθύνη και άποψη, σας προτείνουμε διακοσμητικές λύσεις και κατασκευές που προσαρμόζονται στο δικό σας χώρο και υλοποιούνται από τα πιο έμπειρα χέρια. Η σπουδαιότερη δύναμη της εταιρείας μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό που διακρίνεται για την ικανότητα, την τεχνική κατάρτιση, τις γνώσεις αλλά και την άριστη συμπεριφορά προς τους πελάτες μας, συμβάλλοντας στην άψογη λειτουργική και αισθητική διαμόρφωση του χώρου σας.

Εμπιστευθείτε μας και αφήστε στα έμπειρα χέρια μας την αισθητική του χώρου σας.

demo5
Επικοινωνια

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για το σπίτι ή την εξοχική κατοικία σας, πάντα στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Επικοινωνια